DayZ'e ne gibi yenilikler geliyor?

Posted by CEO On 6 Ocak 2014 Pazartesi 0 yorum

DayZ'e ne gibi yenilikler geliyor?


Merhaba arkadaşlar bugün sizlere dayz oyunu için yapılan yenilikler hakkında bilgi vereceğim.Sevilen savaş oyunlardan biri olan ArmA II'nin modu olarak oyun dünyasına giriş yapan DayZ, görmüş olduğu büyük ilgi sonucu kendi başıına bir aksiyon oyunu olarak yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz birkaç hafta önce Steam aracılığıyla Alpha sürümüyle çıkışını gerçekleştirmiş olan DayZ, birtakım sorunlarla dolu olmasına rağmen iyi bir oyun satış başarısı gerçekleştirmişti. Yeni oyun DayZ'in yapımcısı olan Rocket, oyun için gelecek olan yenilikleri bir dorum yoluyla duyurdu.

 
Yapılan açıklamalara göre oyun yapımcılarının belirlemiş olduğu ilk hedef, oyuna daha fazla zombi kazandırmak. Fakat bunu gerçekleştirmek pek de söylendiği kadar kolay değil. Zira oyunda yer alacak olan her bir zombinin ayrı bir yapay zekası, ayrı bir eşya tablosu olduğu için sunucuların ve oyun clientının çok sayıdaki zombiyi kaldırması bir hayli zorlaşıyor. Yani işler yolunda gitmezse yapımcı Rocket'in bu planı ilerleyen bir döneme geciktirilebilir. 
 
Dean Hall'ın diğer çalışmış olduğu konu ise daha iyi sunucular. Bunun 2014'ün ilk aylarında sunulması planlanıyor. Ayrıca güvenliği artıracak olan yeni gir anti-cheat sistemi de 2014'ün sonu için planlanıyor. Yapılan açıklamalara göre DayZ'in yeni anti-cheat sistemi, Valve'ın VAC'in gelişmiş hali olacak. 
 
Belirtilenlere göre son olarak oyun içi yenilikler de yerini alıyor. 2014 yılının ilk ayları için eşya düşürme sisteminde yenilikler, hayvanlar ve avlanma sistemi, son olarak da toplama ve pişirme sistemi düşünceler arasında. Yani daha Alpha sürümünde olan DayZ oyununun güncelleme takvimi bir hayli yoğun görünüyor.



Daha Fazla Oyun Haberi İçin TIKLA

0 yorum:

Yorum Gönder