AC IV: Freedom Cry'dan Sevindirici Haber ! (Video)

Posted by CEO On 6 Şubat 2014 Perşembe 0 yorum

Assassin's Creed IV: Freedom Cry eklentisine özel bir video yayınlandı!

 
Sevilen aksiyon oyunu Assassin's Creed IV'ün oyuncular tarafından beğenilen indirilebilir içeriği Freedom Cry'ın, oyundan bağımsız olarak satılacağı açıklandı.
 
Bu da demek oluyorki, Assassin's Creed oyununun bu güncellemesini oynayabilmek için ana oyun olan Assassin's Creed IV: Black Flag oyununa sahip olmanı gerekmeyecek. 19 Şubat tarihinde Avrupa'da Playstation 4 ve Playstation 3 için çıkışını gerçekleştirecek olan indirilebilir içerik (DLC), 25 Şubat tarihinde ise PC platformu için yayınlanacak. Ubisoft firması bu bağımsız sürümü Xbox 360 ve yeni nesil oyun konsolu Xbox One için duyurmadı. 
 
Assassin's Creed IV'ün yeni güncellemesi Freedom Cry'da oyun karakterimizin adı Adewale ve kendisi Edward Kenway'den farklı bir dövüş stiline sahip. Yeni silahlar kullanan bu karakterin kölelere bir özgürlük kazandırmak gibi bazı özel amaçlarının olduğunu sizlere belirtelim. Oyunda kendiside bir zamanlar köle olan karakterimiz, Edward Kenway'in ekibine katıldıktan sonra bir özgürlük savaşçısı durumuna geliyor. Assassin's Creed IV'ün Freedom Cry eklentisi için özel olarak yayınlanmış olan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler..
 


0 yorum:

Yorum Gönder